OM OSS

På BLOSSHOLM strävar vi efter att skapa stilrena möbler och karaktäristiska inredningsdetaljer. Du behöver inte en hel möbelserie för att ge hemmet en sammanhållen stil. Kliv in i vårt nya universum av snygg och gedigen inredning och upplev hur en enda detalj i rummet kan skapa precis rätt atmosfär.
Med fokus på unik och iögonfallande design vill vi skapa kärnan i ditt hem och göra din inredning unik.
Blossholm är en kombination av det engelska ordet "blossom", som betyder blomma, och det danska ordet "holm", som är ett gammalt uttryck för en ö eller en kulle. Blossholm strävar efter att skapa en miljö där den inredning du väljer främjar ljus och välbefinnande och förvandlar ditt hem till en fristad med komfort och glädje i vardagen.
UPPLEV KVALITETEN
Kvaliteten på Blossholm kan både ses och kännas. Hållbara produkter är en viktig del av vårt hållbara tankesätt - vi vill inte tillverka något som snabbt måste kastas bort.
Väl utfört hantverk med fokus på detaljer. Miljövänliga tillverkningsprocesser och återvunnet material som bidrar till en mer hållbar framtid. Vi letar alltid efter nya lösningar som är bättre och mer hållbara.
Våra produkter testas i laboratorier av erkända organisationer för att säkerställa att de uppfyller strikta EU-standarder för kemikalier och tungmetaller.

DEN BÄSTA KUNDUPPLEVELSEN
På Blossholm strävar vi efter att säkerställa att elegant inredningsdesign är en smidig och trevlig upplevelse för alla. Därför gör vi allt vi kan för att erbjuda smidig orderhantering, rättvis prissättning, flexibel och kostnadsfri leverans samt en utökad Återbetalningspolicy. Vårt mål är att göra din resa från idé till beställning och leverans inspirerande och enkel. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi är fast beslutna att leverera enastående service och behandla dina frågor med största omsorg.